Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

running365 η συνέχεια 492 Σέιχ Σου / running365 keep going 492 Seich Sou


09.08.2016 Τετάρτη

Μαγική φύση. Ήμουν στην βάση μιας χαράδρας και ξεκινούσα να ανεβαίνω στην μια πλαγιά της. Είχε συννεφιά έντονη που μύριζε βροχή, λίγες δεκάδες μέτρα πιο πλάι μου και προς την άλλη μεριά της χαράδρας ακούστηκε σαν θρόισμα φύλλων όπως όταν φυσά ξαφνικά αέρας, κοντοστάθηκα, όταν συνέχισα να τρέχω ακούστηκε σαν να έρχεται βροχή με σύννεφο καταιγίδας προς το μέρος μου, ξανακοντοστάθηκα κοιτώντας απέναντι. Στιγμιαία είδα 4-5 αγριογούρουνα να τρέχουν ανεβαίνοντας κάθετα την ανηφόρα δεν είχε μονοπάτι στην μεριά τους.

Μαγική φύση, χάθηκα. 10' με τα πόδια απ' το σπίτι, 20' με μεταφορικό μέσο απ' το κέντρο της πόλης και ένοιωσα να 'μαι στην άκρη του κόσμου ολομόναχος, στην καρδιά της φύσης.

Συνέχισα να ανεβαίνω και έπεσα πάνω στο σαυροειδή της φωτογραφίας, το τράβηξα πάρα πολλές φωτογραφίες, δεν ξέρω πως το ξεχώρισε το μάτι, ήταν ένα με τον βράχο.

Στο τέλος νόμιζα πως ήταν πεθαμένο, το σκούντηξα, έγινε καπνός, συνέχισα και εγώ, όχι σαν καπνός. Έχω κι άλλα να δω σκέφτηκα...

Φτάνοντας στην βάση σκεφτόμουν πόσο καλό μου κάνουν οι οδηγίες του Δημήτρη Κασίμη μετά τον Ζαγόρι και την συμμετοχή στο Tera, ''ξεκουράσου μου 'πε μέχρι τέλος Αυγούστου''. Δεν ξέρω αν ξεκουράζεται το σώμα με το καθημερινό, σίγουρα όμως την αίσθηση της χαλαρότητας την νοιώθω με όλα αυτά που παρατηρώ καθημερινά τρέχοντας.

Άλλοι ρυθμοί, άλλη ματιά...


~~~~~~~~~~ 

In a few hours you will find a text in English 

09.08.2016 Wednesday

Δεν υπάρχουν σχόλια: