Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Το Κουμπί coffee & crafts διοργάνωσε μαραθώνιο αλληλεγγύης για την Πρωτοβουλία για το Παιδί


25.04.2016 Δευτέρα

Απ΄τις βασικές σκέψεις για την δημιουργία του running365.gr ήταν η σκέψη πως όλα τα ωραία πράγματα πρέπει να μοιράζονται. Στη πορεία και σ' αυτόν τον πρώτο χρόνο ζωή του ήρθαν και άλλες, πολλές σκέψεις, κάποιες έγιναν πράξεις, κάποιες όχι, κάποιες είναι σε εξέλιξη. 

Μια από αυτές ήταν η επαφή και η υποστήριξη της ''Πρωτοβουλίας για το Παιδί''. Στο πλαίσιο της υποστήριξης της καλής οργάνωσης κατά της παιδικής κακοποίησης, ο ζεστός χώρος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ''Κουμπί coffee & crafts'' την Κυριακή των Βαΐων 24 Απριλίου διοργάνωσε στο χώρο του ένα μαραθώνιο αλληλεγγύης. 

Στο στενό της Πελοποννήσου, στο νούμερο 2 συγκεντρώθηκαν κάποιοι Άνθρωποι και κατασκεύασαν μοναδικά χειροποίητα αντικείμενα. Τα έσοδα από τη πώληση αυτών των αντικειμένων πηγαίνουν κατευθείαν στο κουτί της ''Πρωτοβουλίας για το Παιδί''.

Θερμές ευχαριστίες στην Ανθή Χρυσοπούλου του ''Κουμπί coffee & crafts'' για την οργάνωση της συνάντησης αλληλεγγύης και στους ανθρώπους που συμμετείχαν και έδειξαν πως τα ωραία πράγματα όταν μοιράζονται μπορούν να προσφέρουν.




Δεν υπάρχουν σχόλια: