Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Τρεις μήνες μετά...


08.07.2017 Σάββατο 
Απ' το περασμένο Απρίλιο που ολοκληρώθηκε το running365 με το καθημερινό τρέξιμο για 734 συνεχόμενες ημέρες το μεγαλύτερο συνεχόμενο διάστημα απουσίας απ' την αγαπημένη συνήθεια ήταν τρεις ημέρες.

Απ' το περασμένο Απρίλιο που ολοκληρώθηκε το running365 άλλη μια φορά έτρεξα 16 συνεχόμενες ημέρες και μετά τρέχω ανά μια το πολύ δυο ημέρες, αυτό σημαίνει τέσσερις με πέντε φορές την εβδομάδα. Συνήθως κάνω σύντομα τρεξίματα διάρκειας 10' - 15' ή περίπου δυο χιλιομέτρων, εκτός των ημερών που τηρώ κάποιο υποτυπώδες πρόγραμμα προετοιμασίας για κάποιον αγώνα αν υπάρχει, το οποίο περιλαμβάνει διάφορα.

Τώρα μπορεί να αναρωτηθεί κάποιος τον σκοπό αυτού του κειμένου....

Σήμερα θέλησα να κάνω μισή ώρα τρέξιμο, όπως ακριβώς είχα ξεκινήσει τον Απρίλιο του 2015. Αν και ξεκούραστος μου φάνηκε ατέλειωτο 30λεπτο. Θυμήθηκα μέρες και εικόνες από τις 734 συνεχόμενες ημέρες του running365. Η μεγαλύτερη διαφορά ήταν η διαφορετική αίσθηση στον χρόνο, σαν να μην περνούσε η ώρα, σαν να έλειπε ένας σκοπός όπως είχα ορίσει το 30λεπτο σημερινό τρέξιμο.

Σαν από το γνώριμο πλαίσιο των 30' να έλειπε το παλιό περιεχόμενο του, αυτό ήταν διαφορετικό, όχι άβολο, διαφορετικό με μια χροιά πρόκλησης.... Ήταν κάτι νέο, κάτι καινούργιο και το καινούργιο συνήθως προκαλεί καθώς κλείνει το μάτι με τον ερχομό του...

#3

Δεν υπάρχουν σχόλια: