Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

running365 η συνέχεια 489 Παράλληλα με τον Ποταμό Αλιάκμονα / running365 keep going 489 Alongside the River Aliakmon


06.08.2016 Σάββατο

Σήμερα δεν υπάρχουν λόγια για την ημέρα τρεξίματος, απλά απολάμβανα το κάθε εκατοστό, δεν ήθελα να σταματήσω, δεν ήθελα να γυρίσω πίσω, δεν ήθελα να τελειώσει κι ας έτρεχα σε άσφαλτο που δεν αντέχω. 

Δεν σκεφτόμουν, δεν μπορούσα να σκεφτώ, η απόλαυση ήταν μεγαλύτερη.

Έτρεξα σε μια λατρεμένη τοποθεσία που ''μεγάλωσα''. Πρώτα σαν παιδί στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου ακούγοντας διάφορες ιστορίες των μεγάλων, μετά με το ποδήλατο απ' την Βέροια, ύστερα για μαθήματα οδήγησης με τον πατέρα μου, μετά με φίλους και κοπελιές, τρέχοντας για προπόνηση φυσικής κατάστασης (αναφέρετε στο info plus - Όλες οι σκέψεις), σε εφηβικά και μετεφηβικά αδιέξοδα, σε δύσκολες και όμορφες στιγμές, σε ημερήσιες εκδρομές για ψησίματα.

Έτρεξα στο τμήμα μιας διαδρομής που πέρασαν 20 (ίσως και περισσότερα) χρόνια απ' την τελευταία φορά που 'χα τρέξει εκεί. Παράλληλα με τον ποταμό Αλιάκμονα, πηγαίνοντας για την Βεργίνα, μετά την γέφυρα δεξιά και μετά τα τούνελ (οι τουνελόδρακοι των παιδικών παραμυθιών).

Έτρεξα σε μια λατρεμένη διαδρομή γεμάτη αναμνήσεις μετά από μια γεμάτη μέρα με αγαπημένους ανθρώπους και κουβέντες ξεκάθαρες, αβίαστες από συμφέροντα και μεγαλίστικες τυπικότητες.

Πως μετά να μην έρθει η σκέψη για την ομορφιά της δύσκολης ζωής, και την πληρότητα που έρχεται από την σκέψη πως τελικά η ζωή δεν τα 'χει μόνο με άλλους αλλά και μαζί μου... 


~~~~~~~~~~ 

In a few hours you will find a text in English 

06.08.2016 Saturday

Δεν υπάρχουν σχόλια: