Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

running365 η συνέχεια 485 Σέιχ Σου / running365 keep going 485 Seix Sou


02.08.2016 Τρίτη
Μπορεί να 'ναι πιο κουραστικό όμως είναι πιο λειτουργικό, πιο ζωντανό, πιο χρωματιστό. Το ανέφερα και χθες, με τόση ζέστη στην μέση του μεσημεριού μου 'ναι αδιανόητο να κάνω τρέξιμο απλά στην κυκλική βάση ενώ δεν υπάρχει συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Απλό τρέξιμο στην φύση στη κοντινή γειτονιά του Σέιχ Σου, γιατί αυτή η ώρα του 24ώρου ήταν ελεύθερη για τρέξιμο.

Μικρές και μεσαίες ανηφοροκατηφόρες που κάνουν το καθημερινό 30λεπτο να μοιάζει 15λεπτο. Έχω γράψει κι άλλες φορές για τα μεγέθη και την άλλη διάσταση που παίρνουν όταν το πλαίσιο είναι το τρέξιμο, όταν η βάση είναι η αγαπημένη συνήθεια.

Στο τέλος λίγες διατάσεις και χαλάρωμα ξαπλωμένος στην ξερή γη με τους βασικούς πιο πρόσφατους συνεργάτες ψηλά, όπως φροντίζουν και νοιώθω σε κάθε βήμα, σε κάθε πάτημα, σαν να 'ναι η πρώτη φορά που συναντιόμαστε.

In a few hours you will find a text in English
02.08.2016 Tuesday
http://www.movescount.com/moves/move116605349

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σε βρήκα τυχαία και θα στηρίξω τη προσπάθεια σου. Είμαι νέος δρομέας και προσπαθώ να βάλω σε τάξη τη ζωή μου μέσω του αθλητισμού. Συγχαρητήρια για αυτό που κάνεις

Νίκος

Keep Life είπε...

Σ' ευχαριστώ θερμά. Σίγουρα η άσκηση φέρνει μια ισορροπία όμως δεν φτάνει μόνο η άσκηση και σίγουρα δεν θέλει υπερβολές ειδικά όταν ξεκινάμε. Καλή συνέχεια.

β.ψ.