Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Πρόσκληση σε ομαδική νυχτερινή συνάντηση τρεξίματος με αφορμή την συμπλήρωση του πρώτου χρόνου καθημερινού τρεξίματος


Το running365.gr ξεκίνησε την Δευτέρα 6 Απριλίου 2015 με σκοπό να ολοκληρωθεί στις 6 Απριλίου 2016. Ένας χρόνος συμπληρώνεται αυτή την Τετάρτη 6 Απριλίου 2016. Πολλά έχουν συμβεί κατά την διάρκεια αυτού του πρώτου χρόνου καθημερινού τρεξίματος, πολλά έχουν προστεθεί. Το project πήρε παράταση για τουλάχιστον 6 μήνες λόγω της υποστήριξης του κοινωνικού φορέα ''Πρωτοβουλία για το Παιδί''.


Ο καλός φίλος Christos D. Katsanos πριν ένα μήνα μου ζήτησε να τρέξουμε μαζί την ημέρα που συμπληρώνετε ο πρώτος χρόνος, είχαμε ξανατρέξει μαζί άλλη μια μέρα (νύχτα ήταν) τον περασμένο Νοέμβριο στην 215η συνεχόμενη ημέρα τρεξίματος.

Τα προγράμματα όλων είναι φορτωμένα, πόσο μάλλον μεσοβδόμαδα. Μιλήσαμε με τον Χρήστο και το ραντεβού έχει οριστεί για την Τετάρτη 6 Απριλίου 2016 στις 22:00 στην γέφυρα Περραιβού. 

Θα ανέβουμε μέχρι το καράβι και θα επιστρέψουμε. Η συνάντηση είναι ανοιχτή για όποιον επιθυμεί να μας ακολουθήσει και να τιμήσει όχι το project και εμένα αλλά το ίδιο το τρέξιμο. Την αγαπημένη δραστηριότητα που τόσα μας προσφέρει.

Τα υπόλοιπα έξω στην φύση....μας!!!

Από την 215η μέρα τρεξίματος τον Νοέμβριο του 2015



Δεν υπάρχουν σχόλια: