Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

143η μέρα από 365 Εύβοια Κάραβος Αλιβέρι / 143th day from 365 Evia Karavos Aliveri


26.08.2015 Τετάρτη
Η μεταφορά από τα χειρόγραφα κείμενα 
απ' τις ημέρες των διακοπών ολοκληρώνεται σήμερα. 

Τα κείμενα τοποθετούνται 
με την ακριβή ημερομηνία 
που πραγματοποιήθηκε 
η κάθε ημέρα τρεξίματος. 
16.09.2015

Τελευταία ημέρα σήμερα μακρυά απ' την βάση το running365, εννιά ημέρες σε τρία διαφορετικά μέρη της χώρας. Ήταν παράξενα και ωραία μαζί. Όμορφες και διαφορετικές εικόνες, η απουσία των βουνών και των μονοπατιών όμως έντονη, οι σκέψεις πάντα παρούσες....πάντα, κάποιες φορές βαριές, βαθιές. Αυτές, εγώ όχι, δεν επιτρέπω να με ρίξουν. Το αντίθετο λειτουργούν ως αντίβαρο κι ανεβαίνω, κατανοώ χωρίς να εκλογικεύω, είμαι κοντά στα συναισθήματα που γεννιούνται και δυναμώνω απ' αυτά.


Στις διακοπές έχουμε την δυνατότητα να πάρουμε αποστάσεις απ' όλα, αυτό βοηθά να δούμε και να βιώσουμε τα ίδια, αλλιώς. Είναι οι πρώτες μου διακοπές με καθημερινή γυμναστική κι ήταν πολύ βοηθητικό στο προσωπικό όλο.

Σήμερα 142η συνεχόμενη ημέρα τρεξίματος και 5η συνεχόμενη στο μεγάλο νησί με τα τρελά νερά στην οδική του είσοδο. Η Εύβοια μοιάζει με την Κρήτη και την Πελοπόννησο, όλα τα μεγάλα νησιά μοιάζουν μεταξύ τους.


Για να επανέλθω, καθώς έτρεχα στην παραλία Κάραβος κάτω απ' το Αλιβέρι προς τις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ σκεφτόμουν με αφορμή την ηλεκτρική ενέργεια, την άλλη, την διττή ενέργεια που δίνει και χρειάζεται ταυτόχρονα το τρέξιμο. Δεν χωρά πουθενά όλο αυτό, δεν εξηγείται λογικά, απλά υπάρχει.

Σκέψεις πολλαπλάσιες των χιλιομέτρων που σβήνουν γλυκά στην θάλασσα αμέσως μετά. Μόνο αυτή παίρνει το απόλυτο των σκέψεων σκεφτόμουν σήμερα την ώρα που έλυνα τα παπούτσια μου για να με υποδεχθεί.

Αυτό σήμερα, από αύριο στα γνώριμα της βάσης. 



~~~~~~~~~~

26.08.2015 Wednesday

In few hours will find a text in english


Δεν υπάρχουν σχόλια: